Sluiting feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur; een drukke tijd voor iedereen. Na een paar turbulente maanden hebben we besloten om tussen kerst en nieuwjaar even een weekje dicht te gaan en op adem te komen. Zo kunnen we er in januari weer fris tegenaan! Dat betekent:

  • Vrijdag 22 december: geopend tot 15:00 uur
  • Zaterdag 23 december: gesloten
  • Maandag 25 december: eerste kerstdag, gesloten
  • Dinsdag 26 december: tweede kerstdag, gesloten
  • Woensdag 27 december: gesloten
  • Donderdag 28 december: gesloten
  • Vrijdag 29 december: gesloten
  • Zaterdag 30 december: gesloten
  • Maandag 1 januari: nieuwjaarsdag, gesloten
  • Dinsdag 2 januari: geopend

Alhoewel de showroom en werkplaats tussen kerst en nieuwjaar gesloten zijn, zullen er wel nog pakketjes verstuurd worden in die periode. Bestellingen tussen vrijdag 22 en donderdag 28 december worden op de 28ste verstuurd. Bestellingen na 28 december worden vanaf 2 januari verstuurd. Het gehele team van MFBfreaks wenst je een mooie kerst en een voorspoedig 2024 toe!

Plaats een reactie