LED balk voor 22RH544

Nieuw in de webshop: een reproductie LED balk voor de 22RH544 MFB box. De LED balk van de 22RH544 wordt normaliter bevestigd met een scharnierconstructie achter het PHILIPS logo. Wanneer dit logo ontbreekt of beschadigd raakt, valt de balk vaak van de box. Op deze manier kan de balk kwijt raken en zit je met een box zonder LED balk.

We hebben in eigen beheer een nieuwe LED balk ontwikkeld die behoorlijk goed lijkt op het origineel. De balk is gemaakt van PU hars en wordt bedrukt met een UV printer. De nieuwe balk heeft geen los logo en scharniertje. Het logo is op de balk geprint en ligt er dus niet op. De nieuwe balk wordt met dubbelzijdige plakband (meegeleverd) bevestigd in de box. Hiervoor is het uitbreken van het scharnierhaakje in de box noodzakelijk.

De nieuwe LED balk is te vinden in de categorie MFB box onderdelen.

Plaats een reactie