Cassettevensters voor N-serie

Nieuw in de webshop: cassettevensters en displayvensters voor de N2552, N2554, N5756, N5758 en aanverwante familieleden. Zowel de plexiglas cassettevensters als de displayvensters (bij modellen met een digitale VU meter) worden troebel en melkachtig waardoor je er niet meer goed doorheen kunt kijken. Om jouw deck cosmetisch weer als nieuw te maken, hebben we hoogwaardige reproducties laten maken van de cassette- en displayvensters in deze decks. De reproductievensters kunnen direct geplaatst worden, er zijn geen aanpassingen nodig. Het cassettevenster wordt vanaf de buitenkant met twee schroefdopjes op de cassetteklep bevestigd. Voor het bevestigen van het displayvenster moet het front van het apparaat worden gedemonteerd.

Je vindt de vensters in de categorie cassettedeck-onderdelen.

Plaats een reactie